týdenní menu

Polední menu na týden 12. 8. - 16. 8. (11 – 15 hod.)

PONDĚLÍ 12. 8.

Hovězí vývar s kapáním

35 Kč

150 g Hovězí kýta po Burgundsku podávaná s bramborovým pyré

139 Kč

300 g Zapečené brambory s naším domácím Gothajem a hráškem

109 Kč

ÚTERÝ13. 8.

Zeleninové pyré se zakysanou smetanou

35 Kč

150 g Vepřové kostky na provensálský způsob podávané s bramborovými noky

129 Kč

150 g Italské zeleninové risotto s parmazánem

139 Kč

STŘEDA 14. 8.

Kuřecí rajbovačka s česnekem

35 Kč

200 g Steak z krkovice v pepřové marinádě, bramborové hranolky a domácí dip Johann W

139 Kč

150 g Kuřecí prso v omáčce z pečených paprik, kynutý knedlík

129 Kč

ČTVRTEK 15. 8.

Cuketové pyré s brambory

35 Kč

150 g Medailonky z vepřové panenky v curry omáčce podávané s rýží Basmati

129 Kč

150 g Rýžové suflé s jablky, hrozny a ořechy

119 Kč

PÁTEK 16. 8.

Zeleninový vývar s tymiánovým nokem

35 Kč

150 g Smažený kuřecí řízek s česnekem podávaný s lehkým bramborovým salátem

139 Kč

150 g Žampionové ragů s bramborami Grenaille na bílém víně

129 Kč

Všechny uvedené ceny jsou včetně DPH;
seznam alergenů na vyžádání u obsluhy.